| SOEPEN |

Italiaans pomodorisoep | 7,50
zure room (v)

Klassieke uiensoep | 7,50
kaascrouton (v)

Aspergesoep (v) | 7,50

| VOORGERECHTEN | 

Steak Tartaar | 12,50
Koreaanse wijze | kweepeer | bosui | soja | sesamolie

Geitenkaassalade | 9,00
gemengde salade | noten | honing | balsamico (v)

Artisjokhart | 11,50
pijnboompitten | gepocheerd ei | asperge (v)

Gamba’s piri piri | 12,75
brood | aïoli

Carpaccio van runderhaas | 11,00
mesclunsla | truffelmayonaise |pijnboompitten | Grana Padano | pesto

Huisgerookte zalm | 9,95
crème van rucola | schuim van mierikswortel

Kalfszwezerik van het hart | 12,50
krokant gelakte paling | salade van Granny Smith

Eendenleverterrine | 11,00
suikerbrood | uiencompote 

Gerookte eend | 10,50
mango | furikake | hoisin

Proeverij vanaf 2 personen | prijs per persoon 18,50
selectie van starters en voorgerechten (keuze van de chef)