Reserveren  

Reserveren

Heeft u een dinerbon, bewaar deze dan liever voor een later moment. Onze eigen dinerbonnen en de bonnen van GIFTY hebben geen vervaldatum.


Vanaf 28 april mogen de terrassen weer open van 12.00 tot 18.00 uur. Helaas is dit voor ons niet rendabel en hebben wij er voor gekozen om te wachten tot het restaurantgedeelte ook weer open mag. Hopelijk kan dit vanaf 26 mei. Wilt u alvast reserveren, dan kan dit uiteraard.

BIJ DE KOLONIST HOUDEN WIJ REKENING MET DE EXTRA MAATREGELEN VAN HET KABINET EN RIVM NAAR AANLEIDING VAN HET CORONAVIRUS. TEVENS ZULLEN WIJ EROP TOEZIEN DAT ER NIET TEVEEL GASTEN TEGELIJK AANWEZIG ZULLEN ZIJN. GELIEVE TE RESERVEREN ZODAT WIJ DIT GOED KUNNEN MANAGEN. BENT U ZIEK OF VOELT U ZICH NIET LEKKER? BLIJFT U DAN THUIS! KIJK VOOR ALLE REGELS NOG EVEN BIJ HET TABJE  CONTACT >>> HUISREGELS.

U kunt een reservering maken via dit contactformulier of door te bellen naar (072) 534 92 02. Vanaf 17.00 uur verzoeken wij u telefonisch een reservering te maken. Dit omdat wij tijdens het diner geen reserveringen binnen zien komen via de site.

 

 

LOCATIE

Middenweg 200b
1701 GG Heerhugowaard

CONTACT

info@dekolonistheerhugowaard.nl
(072) 534 92 02

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zondag
12.00 – 23.00 uur

    Aantal volwassenen*

    Aantal kinderen

    Gewenste datum*

    Gewenst tijdstip*